„Бъди благословена“ – осмомартенски празник в Центъра „Импулс“

Жените от ЦСРИ „ Импулс” към Асоциация „Да съхраним жената”- Варна, традиционно отпразнуваха 8-ми Март. В продължение на два месеца, 19 жени от ЦСРИ „ Импулс” усърдно подготвяха своите рецитали, музикални и танцови изпълнения. Цялостния творчески проект е изготвен от Евгения Коларова. С актьорско майсторство жените рецитираха произведения на Пейо Яворов, Павел Матев, Евтим Евтимов, Блага Димитрова, Станка Пенчева и др.
Истинско веселие настъпи по време на модното ревю с хумористичен характер, в което жените представиха екстравагантни тоалети и аксесоари от своя живот като модели на Армани, Версаче и т.н. Успяха да се надсмеят над бедността си.
Гост- изпълнител бяха Дуо „ Есперанса”, които повишиха настроението на публиката с емблематични български песни.
Специален гост на празника бе Д-р Лидия Маринова- Председател на комисията по Социални дейности в Общински съвет Варна, която отправи топли пожелания към възрастните жени.
Неофициалната част на празненството продължи с танци и почерпка. Накрая всички се разделиха развълнувани и заредени с позитивни емоции, до следващата среща с Асоциация „ Да съхраним жената” и ЦСРИ „Импулс”.