Дарение от Англия за Великден пристигна във Варна

За десета година ротарианката Кристине Дагуел от Англия организира събирането на волни дарения от английски граждани и фирми, които с кораб пристигат на пристанище Варна.
Ротари клуб Евксиноград посреща и разпределя хранителни продукти, медицинска техника и медикаменти, помощни ортопедични средства за граждани, за здравни и социални заведения от Североизточна България.
Хранителни продукти и помощни средства получиха и възрастните жени от ЦСРИ „ Импулс“ на Асоциация „ Да съхраним жената“- Варна.
Лично Кристине Дагуел поднесе на всяка жена Великденския хранителен пакет. Състоя се вълнуваща среща и разговор за трудностите в живота на възрастните хора. С думи на топла благодарност възрастните жени се обърнаха към щедрата гостенка, поднесоха и цветя и изработени от тях сувенири за спомен.
Кристине Дагуел получи награда и от Асоциация „ Да съхраним жената“- Варна и беше приветствана от председателя Д-р Йорданка Ненчева за нейното приятелство и благотворителна инициатива.
Святият Христянски празник Воскресение Христово е чудесен повод да сътворим още добри дела, да протегнем приятелска ръка и да подкрепим хората в нужда около нас.