Доматено парти

На 27.07.2018 г. в ЦСРИ „Импулс“ към Асоциация „Да съхраним жената“, отбеляза за 12-ти пореден път традиционното „Доматено парти“.
Събитието беше организирано от ръководителя на „Цветарство и градинарство“, агроном Румяна Кулова и отговорник на групата Ивилина Георгиева и се проведе на открито в Българския двор за отдих към Междупоколенческия център.
Всяка година жените от ЦСРИ „Импулс“ носят, аранжират зеленчукови композиции с домати от техните градини и различни вкусотии приготвени от тях, с които се включват в конкурса.
Журито класира най-красивите и вкусни изделия.
Наградени бяха с грамоти, всички взели участие в конкурса за „Най-вкусно, атрактивно и добре аранжирано ястие“ направено от домати.
Присъстващите взеха участие и в игра-томбола с награди, осигурени от Асоциация „Да съхраним жената“.
Празникът продължи с гощавка и веселие.
Традиционно в Асоциация „Да съхраним жената“, в „Междупоколенческия център“ се провеждат различни мероприятия от групите на ЦСРИ „Импулс“ на открито.
Междупоколенческият център предлага голяма открита площ, на която се намира Българския двор за отдих. Дворът е с цветна градина, разположени са пейки, маси и чадъри, беседка за горещите дни, батут и детски съоръжения..
В него през летните месеци се провеждат празненства, отбелязват се рождени дни, провеждат се дейности от групите на ЦСРИ и занимателни игри с деца.
Три поколения под един покрив учат, творят и се забавляват.

IMG_1807 IMG_1817 IMG_1819 IMG_1833 IMG_1843