Коледен дух

 

На 07.12.2015г. се проведе традиционното Коледното тържество на ЦСРИ „Импулс” към Асоциация „Да съхраним жената”. Събитието бе уважено от представители на Дирекция „Социални дейности“, които поднесоха поздравителен адрес към всички дами.
Празникът започна с „Тиха нощ, свята нощ” в изпълнение на вокална група „Мелодии на зрелостта” с ръководител Стоян Гамолов и продължи с авторски изпълнения на Жени Коларова и Ани Николова. Всички много се забавляваха с въпросите от викторината подготвена от председателя на Обществения съвет Мария Иванова, а хумористичната песен “Дилмано, Дилберо“ бе представена със сценка и донесе заслужени аплодисменти на вокалната група.
На коледното тържество бяха представени новите членове на Центъра и се връчиха поздравителни адреси на юбилярките. Танцовите изяви на групата „Млади сърца“ завърши със сурвакане за здраве на всички присъстващи и прерасна в общо веселие.
Празникът завърши с много песни и танци. Жените си тръгнаха заредени с много положителни емоции и празнично настроение пожелавайки си приказна Коледа и вяра, че на Коледа стават чудеса!