8-ми март

8-ми март е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените. Календарната дата се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857г. в Ню Йорк. От тогава до днес това е денят на който се почита работещата жена и жената-майка!
По традиция всяка година на този ден Асоциация „Да съхраним жената“ организира празненство, за да честити празника на всички свои членове и потребители. Програмата на таз годишното празненство в ЦСРИ“Импулс“ включваше модно ревю под наслов „Модата на българката от преди освобождението до днес“,както и много песни, танци и незабравими сценки.
На събитието специален гост беше г-н Тодор Иванов-зам. кмет на Община Варна, който поздрави всички жени по случай празника. Прочетен бе поздравителен адрес от Кмета на Община Варна г-н Иван Портних –отправен до г-жа Ненчева, до Асоциация „Да съхраним жената“, и до всички жени от ЦСРИ „Импулс“.
Традиционно своят поздрав към всички жени отправи и г-жа Йорданка Ненчева , като им пожела здраве и обич, доброта и дълголетие.

IMG_9756 IMG_9777 IMG_9806