Благотворителен концерт

Варна за пореден път доказа, че е град на младежкото вдъхновение и добрите дела! На 07 април, в Държавна Опера Варна се състоя благотворителен концерт, организиран от младежите и девойките от Интеракт Варна. Инициативата на младите варненци беше мотивирана от едно изключително благородно дело – създаването и обзавеждането на първия център във Варна за деца от аутистичния спектър и техните семейства, „Живот под дъгата“. Специализираният център е поредната цел на Асоциация „Да съхраним жената“, която неуморно, в продължение на 21 години, разширява своите дейности, подкрепящи наши съграждани в неравностойно положение.
Концертът привлече интереса на стотици варненци, които препълниха салона, много преди уречения час за начало. Ентусиазираната публика, не само подкрепи с бурни аплодисменти десетките участници в богатата музикално – артистична програма, но и дари средства чрез закупуване на изделия – ръчна изработка от благотворителния базар, организиран в централното фоайе на Операта от потребителите на Асоциацията.
Центърът за деца от аутистичния спектър и техните семейства вече има своя база и се помещава в сградата на Междупоколенческия център на Асоциация „Да съхраним жената“, на ул. „Кавала“1А. Всеки достоен гражданин с голямо сърце и благи помисли е добре дошъл в Центъра, за да засвидетелства своята подкрепа и активно участие обществено – значимите процеси в нашия град. Защото промяната не започва от другите, тя започва от самите нас!

Благотворителен концерт
MRS_3863 MRS_3866 MRS_3911 MRS_3955 MRS_4030