Коледна благотворителна кампания

Всички сме хора и вярваме в чудеса. А какво е чудото? Да имаш очи и уши за истински прекрасните неща – да твориш добро. За да се случи това трябва сърце и душа изпълнени с много съпричастност и човечност. Винаги по Коледа се провокира тази вяра в чудесата и всички се подсещаме за добрините, за хората, които имат нужда от тях и как да им доставим радост и топлина.

Във Варна има младежи, чиято мисия е да творят  чудеса. Това са тийнейджърите от неправителствената организация PTPI “Делфините“, която сплотява и насърчава развитието на млади хора. Тези млади хора съчетават полезното с приятното, като организират благотворителни кампании, за да помагат на различни обществени организации. Всяка година коледните им кампании са все по-успешни, а сто процента от събраната сума се използва за закупуване на консумативи или уреди за каузата, която са избрали да подкрепят.

Една картичка е част от голямото чудо, което правят доброволците от PTPI „Делфините“ Варна. При това за 14-a поредна година. Тази година е с нова кауза – да се помогне разширяването на нашия център – „Живот под дъгата”.