„ПОЗВЪНЕТЕ” ООД

„ПОЗВЪНЕТЕ” ООД притежава регионални всекидневници „ПОЗВЪНЕТЕ” София и „ПОЗВЪНЕТЕ” Варна, национални сайтове: pozvanete.bg, imoti365.com, kakvosegotvidnes.com, predimalko.com, imotko.com
През изминалите 24 години, вестник „ПОЗВЪНЕТЕ” Варна, предоставя възможност на регионалния малък и среден бизнес да рекламира пред широка аудитория, с което допринася за развитието на икономиката в региона. Едновременно с грижата за локалния бизнес, „ПОЗВЪНЕТЕ” Варна е ориентиран и към гражданите, като към свои потребители и рекламодатели и от създаването си, до днес предоставя възможност за публикуване на рекламни съобщения напълно безплатно.

Следвайки тенденциите и развитието на технологиите, от 2005-ма година екипът на „ПОЗВЪНЕТЕ” ООД инвестира в изграждането и поддържането на уеб сайт pozvanete.bg, даващ достъп на потребители и рекламодатели до рекламата, публикувана във вестниците, както и публикуване на рекламни банери и подпространства.

 

Чрез разширяването на обхвата и разпознаваемостта на марката в уеб пространството, „Позвънете“ днес достига и се ползва от хора от цялата страна и много българи, живеещи в чужбина, както и чуждестранни граждани.